Selecteer een pagina

Twirlteam

Welkom op de pagina van Twirlteam Grootegast!

 Wij zijn een enthousiaste groep, die momenteel bestaat uit allemaal meiden, die graag samen trainen en waar plezier een zeer belangrijk ding is. Onze twirlafdeling bestaat momenteel uit een A, B en een C team. De trainingen worden elke dinsdagavond gegeven in Sporthal De Leegens in Doezum. Onze trainster is Marga Scheper.  

 

 

”Bij ons is het belangrijk dat je lekker kan trainen op je eigen niveau en met je eigen doel.”

 

Is het alleen trainen?

 

Nee zeker niet. Naast de trainingen doen wij door het jaar mee aan verschillende wedstrijden.Tijdens die wedstrijden zal je mee gaan draaien in een team, maar je kunt daarnaast er ook nog voor kiezen om als duo (met twee personen) of misschien zelf wel solistisch (alleen) de vloer op gaan!

De muziek die wordt gebruikt in het Twirlen is heel uitgebreid. Het gaat echt alle kanten op! Er zijn onderdelen met verplichte muziek, maar je kunt er ook voor kiezen zelf een muziekje te kiezen. Wil je iets van Disney? Iets stoers? Of misschien juist wel iets met veel emotie? Het kan allemaal. In overleg wordt samen de muziek bepaald en er wordt een routine op gemaakt waar jij je goed bij voelt en wat op jouw niveau is.

Waar en wanneer?

Alle trainingen vinden plaats op de dinsdagavond in Sporthal De Leegens in Doezum.

Het C team traint van 17.45 uur tot 18.45 uur.

Het B team traint van 18.15 uur tot 19.15 uur.

Het A team traint van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Kom gerust eens kijken!

Ben je na het lezen van de tekst enthousiast geworden? En wil je een keertje meekijken? Kom dan zeker een keer langs. Het zou fijn zijn als je daarvoor eerst even contact op wil nemen met ons via het contactformulier of door een mail te sturen naar twirlteamgrootegast@gmail.com.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste dames en heren die willen (leren) twirlen.

 

Lid worden?

een concert bezoeken?