Selecteer een pagina

Welkom bij de Malletband van muziekvereniging Woudklank.

De Malletband is het meest zichtbare onderdeel van Woudklank. Bij allerlei festiviteiten zoals Koningsdag, de wandelvierdaagse en de intocht van Sinterklaas verzorgen wij de muzikale omlijsting. Het muzikale gedeelte staat onder leiding van onze dirigent Johannes Leeverink, en de looprepetities worden gedaan door onze Tambour-Maitre Jantina Holtland.

Wij lopen op straat met enkel slagwerkinstrumenten zoals Xylofoon, Marimba, bells, snaredrum, bongo’s, toms en bassdrum..

De muziek die de Malletband speelt, bestaat uit een afwisseling van verschillende muzieksoorten. We spelen filmmuziek, top 40 muziek maar ook een aantal slagwerknummers.

De Malletband verzorgt regelmatig optredens. Zowel in Grootegast als daar buiten.

Waar en wanneer?

De Malletband heeft geen vaste repetitietijden. Eventuele looprepetities en speelrepetities vinden plaats op de vrijdagavond in de repetitieruimte achter Hoofdstraat 44 te Grootegast (naar achteren doorrijden op het terrein van Stichting Quadraten).

Kom gerust eens kijken!

Er is altijd ruimte voor mensen die graag een slagwerkinstrument willen bespelen. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op de vrijdagavond.

Graag tot ziens!