Selecteer een pagina

Welkom bij het houtblaasensemble van muziekvereniging Woudklank.

Bij Woudklank staat het plezier in het muziek maken voorop. Elke woensdagavond maken wij samen muziek. Dit wordt gedaan onder leiding van onze enthousiaste dirigent Hans Toebes.

Wij zijn uniek in Nederland, omdat wij een orkest zijn bestaande uit alleen maar houtblaasinstrumenten, zoals klarinetten, saxofoons, dwarsfluiten en hobo’s.

De muziek die het orkest speelt, bestaat uit een afwisseling van verschillende muzieksoorten.

Het orkest verzorgt regelmatig optredens. Zo geven we zelf concerten, maar doen we dit ook in samenwerking met ons slagwerkensemble of andere orkesten. Verder verzorgen wij ook verschillende concertjes in ons eigen dorp, zoals in woonzorgcentrum ‘Het Hoge Heem’ en de kerstvolkzangdienst in de ‘Goede Herderkerk’.

Waar en wanneer?
De repetitie van het houtblaasensemble vindt plaats op de woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur in de repetitieruimte achter Hoofdstraat 44 te Grootegast (naar achteren doorrijden op het terrein van Stichting Quadraten).

Kom gerust eens kijken!
We kunnen in onze klarinetsectie nog wel wat uitbreiding gebruiken. Ook zijn we op zoek naar fagotten en hobo’s. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op de woensdagavond.

Graag tot ziens!