Selecteer een pagina

Drumband

Welkom bij de drumband van Muziekvereniging Woudklank.

 De drumband is het meest zichtbare onderdeel van Woudklank. Bij allerlei festiviteiten zoals Koningsdag, de Avond4Daagse en de intocht van Sinterklaas verzorgen wij de muzikale omlijsting. Dit doen wij zowel in Grootegast zelf als daar buiten.

Het muzikale gedeeltestaat onder leiding van onze dirigent Johannes Leeverink. Op straat neemt Jantina Holtland de leiding op zich. Tijdens de looprepetities is de leiding ook in Jantina haar handen.

Naast de muziek, lopen wij op straat samen met de twirlers van Twirlteam Grootegast. Zij voeren op de muziek shows uit tijdens het lopen. De twirlers staan op straat onder leiding van Jeanine Engel.

Op straat lopen wij met enkel ongestemd slagwerk, waaronder snaredrums, basedrums en toms. De muziek die door de drumband gespeeld wordt, bestaat uit een afwisseling van verschillende muzieksoorten

Waar en wanneer?

De drumband heeft geen vaste repetitietijden. Eventuele looprepetities en speelrepetities vinden plaats op de vrijdagavond in de repetitieruimte achter Hoofdstraat 44 te Grootegast (naar achteren doorrijden op het terrein van Stichting Quadraten).

 

 

Kom gerust eens kijken!

 Ben jij enthousiast geworden? Wij hebben altijd ruimte voor mensen die graag een slagwerkinstrument willen bespelen of willen twirlen. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te nemen.

Lid worden?

een concert bezoeken?